obliczyc 8 wyraz ciągu:^^
gaaazasasfhftjgnh ythj: a)a1=1
a8−a7=2
b)a7+a9=10
12 kwi 15:43
Mila: No teraz spróbuj sam , a my sprawdzimy.
Znikam do 20, powodzenia.
12 kwi 15:46
gaaazasasfhftjgnh ythj: okej okolo 20 napisze rozwiązanie jak mi sie uda

dzieki wszytkim którzy mi pomogli asdf i mila
w
szczególnosci
12 kwi 15:50
asdf: Masz tutaj podpowiedź

skoro a
n + 1 − a
n = r
12 kwi 15:56
gaaazasasfhftjgnh ythj: a)mi wyszło 15
b)mi wyszło 5
12 kwi 18:00
Mila: Gaaaaaaaaaa, odpowiadam na post z 1800. Jest dobrze.
12 kwi 22:23