matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie z matury porsze:))
gaaazasasfhftjgnh ythj:
oblicz n−ty wyraz tego ciągu arytmetycznego a=−1 r=0,1 n=35
12 kwi 14:12
gaaazasasfhftjgnh ythj:
mam juz 1,4 tak?
12 kwi 14:14
MQ:
wg mnie 2,4, bo −1+3,4=2,4
12 kwi 14:21
cześć:
2.4
12 kwi 14:33