matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Hary:
(1/3)
3/2
=
12 kwi 11:52
xyz:
√
1
27
12 kwi 11:53
Hary:
3
√
3
?
12 kwi 11:53
asdf:
1
(
)
3
2
=
3
jest taki wzór: a
m
n
=
n
√
2
m
12 kwi 12:01
krystek:
lub 3
−3
2
=..
12 kwi 12:08