logarytm
Ottaam: log54+log50,01=
11 kwi 21:20
ICSP: | | 4 | | 1 | |
log5 4 * 0,01 = log5 |
| = log5 |
| = ... |
| | 100 | | 25 | |
dokończ.
11 kwi 21:20
khfs:
20 gru 08:14
J: Wskazówki:
| | 1 | |
10 ) Rozwiązaniem jest wykładnik potegi,do której nalezy podnieść 5, aby otrymać |
|
|
| | 25 | |
20 gru 08:48
20 gru 09:24
J: | | 1 | |
log5 |
| = −1  |
| | 5 | |
20 gru 09:28
ZKZ: | | 1 | | 1 | |
Tak poprawka zamiast |
| napisalem |
| . |
| | 25 | | 5 | |
dziekuje za zwrocenie uwagi
20 gru 09:50
J: Jasne, że było to niezamierzone, ale temu kto wrzycił tutaj to zadanie, może to wprowadzić
zamieszanie,stąd pozwoliłem sobie zrócenie uwagi
20 gru 09:59
J: U mnie jest jeszcze gorzej.Napisałem: "sobie zrócenie", zamiast "sobie na zwrócenie"
20 gru 10:04
ZKZ: Ne szkodzi .

Zeby tylko takie bledy . Nasz prezydent Komorowski kiedys napisal z bledem ortograficzmym
−−(lacze sie w bulu itd)
20 gru 10:08
J:
20 gru 10:12