matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
blogther:
u = sin
x
2
czy pochodna z tego to bedzie u' = cos
x
2
11 kwi 21:14
krystek:
x
I jeszcze*(
)'
2
11 kwi 21:16
blogther:
czyli u' = cos
1
2
teraz poprawinie?
11 kwi 21:19
krystek:
1
No,
*cos
x
2
2
11 kwi 21:20