matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaki wynik ? x= 2 lub x= -2 ?
jagoda:
x
2
+ 4 = 0
11 kwi 20:00
asdf:
brak rozwiązania
11 kwi 20:01
jagoda:
4x
2
+ 9 = 0 tu też brak, tak ?
11 kwi 20:04
Święty:
tak
11 kwi 20:04
jagoda:
dziękuję
11 kwi 20:05