matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozowiąż równanie
johanna:
0,4
x
=2,5
x−6
11 kwi 19:56
MQ:
0,4=
4
10
2,5=
10
4
0,4
x
=2,5
x−6
(
4
10
)
x
=(
10
4
)
x−6
(
10
4
)
−x
=(
10
4
)
x−6
−x=x−6
11 kwi 20:01