matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
klakson:
64
2
9
: (0,25)
5
6
ulamki to potęgi, trzeba przedstawić w postaci 2 do potęgi k
11 kwi 19:48
tom:
64
5
/6 :0.25
5
/6
27 gru 10:39
Radek:
klakson (2
6
)
2/9
:(2
−2
)
5/6
=2
12/9
:2
−10/6
=2
3
=8
27 gru 10:48