matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm do kwadratu
O!:
Mam pytanie, czy równość jest prawdziwa? (2log5)
2
= 4log
2
5
11 kwi 19:33
Eta:
tak
11 kwi 19:34
kylo1303:
tak
11 kwi 19:34
Eta:
(2log5)
2
=2
2
*log
2
5 =......
11 kwi 19:35
kylo1303:
Eta
Zerkniesz tutaj:
139138
?
11 kwi 19:35