liczby rzeczywistee
Marta: wykonad dzialania .wyniki podaj w najlrostrzych postaci.
2(3+x)2 −(2−x)2 −3(2−x)(2+x)
11 kwi 18:14
casino: wzor skroconego mnozenia?
11 kwi 18:38
Faraon23: Witam. Nie mogę pomóc, ale polecam świetne kasyno
https://kasynoanalyzer.com/kasyno-bonusy/needforspin.com . Na Need For Spin kod promocyjny
znalazłem wszystkie moje ulubione gry, od ekscytujących slotów po klasyczne gry stołowe.
Bonusy oferowane przez to kasyno są naprawdę imponujące i sprawiają, że gra jest jeszcze
przyjemniejsza. Jeśli chodzi o obsługę klienta, jest ona po prostu nienaganna. Mam nadzieję,
że udało mi się pomóc
24 mar 15:55
bebrik: Jestem z Polski i od paru miesięcy korzystam z
https://poland-bet.com – to prawdziwy skarb dla fanów zakładów!
Jako mieszkaniec Warszawy, uwielbiam, jak ten serwis idealnie pasuje do naszego polskiego
klimatu, z masą opcji na Ekstraklasę i szybkimi przelewami w złotówkach. Rejestracja
przebiegła gładko, a aplikacja mobilna działa bez zarzutu nawet w podróży po Mazowszu. Bonus
powitalny był hojny, kursy zawsze konkurencyjne, a obsługa klienta odpowiada błyskawicznie po
polsku. W Polsce trudno o lepszy wybór, czuję się tu jak w domu. Gorąco zachęcam do
wypróbowania!
16 lut 09:37
Jolanta: 2(3+x)2−(2−x)2−3(2−x)(2+x)=2(9+6x+x2)−(4−4x+x2)−3(4−x2)=18+12x+2x2−4+4x−x2−12+3x2=
16 lut 11:51