matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
aniulka:
pomocy bo jestem tępa wielomian W(x)=x
2
(x+5)−9 (x+5) w jakie postaci mozna przedstawic
?
11 kwi 17:23
Aga1.:
w(x)=(x
2
−9)(x+5) w(x)=(x−3)(x+3)(x+5)
11 kwi 17:28
aniulka:
a jakos to mozna rozpisac
?
11 kwi 17:31