matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
aneta:
rozwiązaniem równania 2x−
√
7
=ax+3 jest
11 kwi 16:21
M:
8 lut 21:11
M:
31 lip 09:15
Podstawy Geometrii:
Czym jest a ?
31 lip 21:52
Myszka Miki:
3+
√
7
(2 − a)x = 3+
√
7
⇒ x =
dla a ≠ 2
2 − a
31 lip 22:23