matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygnometria, znajdź wartość wyrażenia
mini:
tgα=3 znajdź wartość wyrażenia 2sin
2
α−1
11 kwi 14:08
ICSP:
sinx = 3cosx sin
2
x + cos
2
x = 1 policz sinx i wstaw to do wyrażenia.
11 kwi 14:15