matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
ZAD:
y
3
=x
2
x
2
+y=2 zamin na całki literowane
11 kwi 10:24
ZAD:
jakie sa punkty wspolne? 2
√
2
?−+? i pierwiastek 3 stopnia z 7?
11 kwi 10:25
ZAD:
dl ax
11 kwi 10:28
ZAD:
y=2 y=−+1
11 kwi 10:32
ZAD:
sorry y=x
2/3
z dolu
11 kwi 10:34
ZAD:
11 kwi 11:08