matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze
kuba:
punkt S (2,−3) jest środkiem odcinka AB i wiadomo że A=(−4,7) wówczas b równe jest?
10 kwi 23:54
Eta:
x
A
+x
B
y
A
+y
B
x
S
=
y
S
=
2
2
x
B
=2x
S
−x
A
−.... y
B
=2y
S
−y
A
=..... dokończ..........
10 kwi 23:57
kuba:
nie wiem
11 kwi 00:04