matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ciągi liczbowe
gosia:
S
n
=8700 r=50 a
1
2=a
1
−550r
a
1
+a
1
2
8700=
*12
2
a
1
+a
1
−550
8700=
*12= ..?
2
prosze o rozwiazanie dalsze
10 kwi 21:05
gosia:
mam problem jak rozwiazac
10 kwi 21:10
gosia:
?
10 kwi 22:21