matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wyrażenie:
Sandra:
Ile to jest?
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
= ?
10 kwi 20:31
Sandra:
?
10 kwi 20:42
Eta:
27
27
3
3
√
−
*2=
3
√
−
= −
16
8
2
10 kwi 20:45
Sandra:
dziekuje
10 kwi 20:46
Ajtek:
3
√
−1
11
16
*
3
√
2
=
3
√
−
27
16
*
3
√
2
=
3
√
−
27*2
16
=
3
√
−
27
8
=−
3
2
10 kwi 20:46