matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę pomocy :)
Artur:
sin
2
x=1+cos
2
x
10 kwi 19:54
Ajtek:
Podpowiedź: 1=sin
2
x+cos
2
x sin
2
x=sin
2
x+cos
2
x+cos
2
x
10 kwi 20:03
Eta:
1−cos
2
x= 1+cos
2
x 2cos
2
x=0 cosx=0 x=.............
10 kwi 20:04
Artur:
dziękuję
10 kwi 20:06