Hahaha tumany! tyle.
Papaja: FORUM ZA DYCHE


Nawet nie pomogą! pff
10 kwi 18:35
Robert: jak spamujesz jak glupi/a to sie dziwisz?
10 kwi 18:35
emagnuski: NIE RÓB SPAMU, tak żadne forum nawet nie może istnieć. Robisz burdel!
X
nowacena = 1200 + 1200*20% = 1200+1200*
210 = 1200+240 = 1440
X
90%starej = 1200*90% = 1200*
910 = 1080
1440*x = 1080
x =
10801440
x = 75%
y = 100%−x = 100%−75% = 25%
DONE
Nie rób spamu

!
10 kwi 18:36
Saizou : to po co tutaj zamieszczasz zadania

i nie tumany tylko porządni Ludzie, i nie obwiniaj
forumowiczów za to że nie rozwiązują twoich zadań bo całe forum jest od nich zasypane i tym
zrażasz do siebie ludzi
10 kwi 18:37
10 kwi 18:37
Madzia: hahahahaha żal mi cię dziecko
nazywasz kogoś tumanem

skoro ty jesteś taka/−i mądra/−y to sb sam/−a rozwiąż te zadania.
zgadzam się z Robertem , spamujesz jak popierdolona/−y i się jeszcze dziwisz że ci ktoś zadania
nie rozwiązuje... może jakbyś się zachowywał/−a jak normalny człowiek to ktoś by ci ktoś
pomógł ale w tej sytuacji każdy widzi że nie jesteś zbyt mądrą osobą i raczej wątpię żeby ci
ktoś rozwiązał zadanie
10 kwi 18:43