matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
bussiaa:
Jeżeli P(A`) −−−−−−−−−− =4 P (A) to prawdopodobieństwo zdarzenia A wynosi?
10 kwi 17:42
bussiaa:
Zad 1 P(A')/P(A)=4 P(A')=4*P(A) 1−P(A)=4P(A) 5P(A)=1 P(A)=1/5
10 kwi 17:44