matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć liczbę
Maja :
8
2010
4
2012
* 2
2012
10 kwi 17:18
rumpek:
8
2010
2
3 * 2010
=
=
4
2012
* 2
2012
2
2 * 2012
* 2
2012
2
6030
2
6030
=
=
=
2
4024
* 2
2012
2
4024 + 2012
2
6030
1
1
=
= 2
6030 − 6036
= 2
−6
= (
)
6
=
2
6036
2
64
10 kwi 17:26