Kawa jest niedobra -,-
Judasz: Czy dobrze to zrobiłem ?
2/3x−1=4
2/3x−1=4 / *(3x−1)
2=4*(3x−1)
2=12x−4
−12x=−6
x=−6/−12
x=−1/6
hmmmm ;> ?
10 kwi 01:23
kylo1303: Zle. Po pierwsze musi byc dziedzina. Po drugie 6:12 to nie 1/6
10 kwi 01:28
Judasz: A no racja z tą koncówka , chyba juz za pozno zebym cokolwiek robil... zmeczony jestem aaaa ide
spac =)
10 kwi 01:31
kylo1303: To podaj jeszcze wynik zebys wiedzial czy dobrze (pamietajac o dobrym znaku)
10 kwi 01:32
Judasz: ogolnie sa
A: −1/6
B: 1/3
C: 1/2
D: 1
C ?
10 kwi 01:35
kylo1303: Tak, C
10 kwi 03:11