Kasztan
Judasz: katuje to nie wiem ile juz , ale ciagle coś zle nie mam juz powera na to...
| | 81 | |
Log "przy podstawie 13" |
| |
| | √3 | |
10 kwi 00:14
10 kwi 00:17
10 kwi 00:17
Jezus: mnie tez katowali.. nie powiem przez KG
10 kwi 00:17
Eta:
Mam dobre serce
| | 34 | |
81= 34 √3= 31/2 to |
| = 37/2 |
| | 31/2 | |
10 kwi 00:24
Judasz: Niechcacy wydałem
10 kwi 00:25
Judasz: Zle zaraz podam wyniki =p
10 kwi 00:26
Judasz: A nie dobrze
10 kwi 00:26
Judasz: Eta: Chwala Ci ^^
10 kwi 00:27
krystek: @
Eta 
Witam po Świętach!
10 kwi 00:27
Judasz:
10 kwi 00:35