matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dsa
a:
1
x
2
=
x
2
+ 2
x − 3
16 kwi 19:28
.:
x−3= x
4
+ 2x
2
x
4
+ 2x
2
−x+3=0 i tabekeczka...
16 kwi 19:33
.:
zalozenia oczywiscie jeszcze ze x≠3
16 kwi 19:34