matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile ma rozwiązań?????
Mała:
Ile ma rozwiązań równanie: x
2
+2(x−1)+3=(x+1)
2
9 kwi 16:08
Alkain:
x
2
−(x+1)
2
+2x−2+3=0 x
2
−x
2
−2x−1+2x−2+3=0 0=0 Nieskończenie wiele rozwiązań
9 kwi 16:12
Mała:
Dziekuje
9 kwi 16:14