| cos2x+sin2x | ||
f(x) = sin2x*√ | = | |
| sin2x*cos2x |
| 1 | 1 | |||
sin2x*√ | = sin2x* | = | ||
| (sinx*cosx)2 | |sinx*cosx| |
| sin2x | sin2x | ||
= 2* | |||
| |12*sin2x| | |sin2x| |
| sin2x | ||
x∊(0;π2) ⇒ 2x∊(0;π) ⇒ sin2x>0 ⇒ f(x) = 2* | = 2 | |
| sin2x |
| sin2x | ||
x∊(π2;π) ⇒ 2x∊(π;2π) ⇒ sin2x<0 ⇒ f(x) = 2* | = −2 | |
| −sin2x |
| sin2x | ||
x∊(π;32π) ⇒ 2x∊(2π; 3π) sin2x>0 ⇒ f(x) = 2* | = 2 | |
| sin2x |
| sin2x | ||
x∊(32π;2π) ⇒ 2x∊(3π;4π) ⇒ sin2x<0 ⇒ f(x) = 2* | = −2 | |
| −sin2x |
| 1 | 1 | 1 | sin2x | |||||
sin2x√ | + | =sin2x√ | = | =
| ||||
| sin2x | cos2x | sin2xcos2x | IsinxcosxI |
| 2sin2x | ||
= | ||
| Isin2xI |