matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całka - proszę o pomoc lub wskazówki
Antonio:
1
∫
dx=
cosx
8 kwi 01:00
M:
8 lut 21:41
M:
31 lip 09:00
:
cos x dx
cos x dx
=∫
=∫
=[t=sin x]=...
cos
2
x
1−sin
2
x
31 lip 09:10