matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
miłosz:
log
2
32−log
2
8 równa się?
7 kwi 19:41
nikon:
odp 2
7 kwi 19:42
mkey:
5−3=2
7 kwi 20:28
Eta:
b
log
a
b−log
a
c= log
a
c
32
zatem: log
2
32−log
2
8= log
2
= log
2
4 = 2
8
7 kwi 20:45