matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
aleksandra:
środkiem okręgu, którego średnicą jest odcinek o końcach (−4,−3) i (2,5) jest punkt?
7 kwi 18:52
Eta:
S(x
S
, y
S
)
x
A
+x
B
y
A
+y
B
x
S
=
, y
S
=
2
2
1
r=
*|AB|= .........
2
o: (x−x
S
)
2
+(y−y
S
)
2
= r
2
dokończ obliczenia .........
7 kwi 19:00