matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz obwód trójkąta na rysunku poniżej z dokładnością do 0,5 cm
Karola17:
h=5cm kąt przy a = 25 kąt przy c = 120(polowa) Oblicz obwód trójkąta na rysunku poniżej z dokładnością do 0,5 cm Prosze o pomoc .
7 kwi 14:40
M:
22 wrz 17:44