1234
1234: WYKONAJ DZIELENIE (ODP W NAJPROSTRZEJ POSTACI)
6 kwi 20:02
Klaudiaaaaa: pomnóż przez odwrotność
6 kwi 20:34
1234: ALE NIE UMIEM DLA TEGO PROSZE O ROZWIĄZANIE
6 kwi 21:48
kurczak:
| −5 | | 6x+3 | | −5*(6x+3) | |
| * |
| = |
| |
| 2x+1 | | 10 | | 10*(2x+1) | |
próbuj dalej
6 kwi 21:51
Maslanek: | −5 | | 6x+3 | | 1 | |
| * |
| =... Dziedzina: x≠− |
| |
| 2x+1 | | 10 | | 2 | |
6 kwi 21:51
asdf: to sie naucz, powodzenia
| −5 | | 6x + 3 | |
| * |
| = ... |
| 2x + 1 | | 10 | |
6 kwi 21:52
1234: DZIEKI ZA RADE JAK BYM BYŁ TAKI MADRY JAK TY TO I MOŻE BYM TU NIE SIEDZIAŁ
6 kwi 22:02