Rozwiąż równanie
Aleksandra: Rozwiąż równanie
(0,4)3−x * (2,5)x=0,16
6 kwi 15:08
Aleksandra: Proszę
6 kwi 15:17
Aleksandra:
6 kwi 15:25
Aleksandra: czy nikt nie potrafi tego rozwiązać?
6 kwi 15:36
Aleksandra: no ludzie, nie bądźcie tacy, pomóżcie
6 kwi 15:47
Święty: | | 2 | | 2 | | 2 | |
( |
| )3−x*( |
| )−x=( |
| )2
|
| | 5 | | 5 | | 5 | |
−2x+3=2
−2x=−1
x=0,5
6 kwi 15:50
Aleksandra: dziękuję chociaż Ty się nade mną zlitowałeś
6 kwi 15:59
Aleksandra: a mógłbyś mi podpowiedzieć jak zrobić to:
9x+1+32x+4=7290
6 kwi 16:06
Skipper:
32x+2+32x+4=81*90
32x(9+81)=81*90
9x=92
6 kwi 16:51