matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
praca kontrolna na piatek
adrianna21:
Dla jakich wartosci parametru a punkty A,B, C są wspólniowe jesli |AB|=7a |BC|=3a |CA|10a−5
6 kwi 11:10
M:
8 lut 21:43
M:
31 lip 08:42
:
a=5/14 lub a=5/6
31 lip 09:08