M
ANKA: WYKONAJ DZIELENIE −−−−− NAJPROSTRZĄ POSTAC
(

CZY JEST KTOS TAK MIŁY ŻE POMOŻE ZAGUBIONEJ

)
5 kwi 22:57
krystek: | | 2 | | 4 | |
A jak liczysz |
| : |
| = |
| | 3 | | 9 | |
5 kwi 23:00
ANKA: WŁAŚNIE NIEWIEM JAK MAM SOBIE PORADZIĆ Z TYM ZADANIEM (ACH TA MATMA )
5 kwi 23:05
krystek: 4x−6=−2(−2x+3)=−2(3−2x)
5 kwi 23:13
olo: CZY TO WSZYSTKO CZY JESZCZE COŚ TRZEBA
5 kwi 23:17
krystek: odwrotność i poskracać?
5 kwi 23:18
olo: CZY BYŁBYŚ TAK MIŁY I MI POMÓGŁ
ZROBIC
5 kwi 23:20
5 kwi 23:22
olo: MOGĘ PROSIĆ O DALSZE ROZWIĄZANIE PRZETRWAJMY DO SAMEGO KOŃCA PLISSS
5 kwi 23:23
olo: BO JA TEZ MAM TAKIE SAMO ZADANIE JAK ANIA
5 kwi 23:28
krystek: Czy Ty nie widzisz skracania?
5 kwi 23:29
ANKA: 3−2X I COŚ JESZCZE
5 kwi 23:31
krystek: A otwórz szeroko oczy i popatrz!
5 kwi 23:32
ANKA: −6 i 9
5 kwi 23:33
krystek: Tak!
5 kwi 23:35
ANKA: i co mi wtedy zostanie bo już chyba z fotela spadnę proszę o wynik
5 kwi 23:37
Eta:
5 kwi 23:37
ANKA: i to byłby koniec



? WIĘC ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO
ŚMINGUSA I DOBRANOC
5 kwi 23:40
Eta:
Wzajemnie i miłych snów
5 kwi 23:42