matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
xXxx:
3
5
−3
6
3
5
−3
5
*3=3 i juz widac ze zle jak to sie robi
5 kwi 22:31
pigor:
... wyłączasz przed nawias i ... = 3
5
(1−3)=−2*3
5
. ...
koniec
5 kwi 22:34
Przewiduje pokój:
wyciągnij 3
5
przed nawias
5 kwi 22:34
xXxx:
aa dzięki
Panoćki
5 kwi 22:36