matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzcie czy dorze
sprawdzcie czy dobrze:
sprawdzcie czy dobrze: daną funkcje sprowadz do postaci kanonicznej oraz rozłuż na czynniki liniowe y=x2 − 5x−6 Δ=49 p=5/2 g=−49/4 dobrze jest czy zle jak rozłożyć na czynniki liniowe
5 kwi 21:24