matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzenie czy jest ok.
AdaMs:
Wzór funkcji,której wykres powstanie przez przesunięcie wykresu funkcji y=3
x
o 2 jednostki w lewo i 1 do góry będzie miał postać: y=3
x
y=(3
x
−2)+1 ?
5 kwi 21:19
Aga1.:
y=3
x+2
+1
5 kwi 21:26
AdaMs:
dzięki
5 kwi 21:31