matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj obliczenia , a następnie wskaż największą liczbę .
szaszaa:
a = (6
2
)
4
:6
5
= b = 6*6
3
=
3
4
*2
4
c=
6
2
d=(48:2
3
)
−
1=
5 kwi 16:13
ewa:
a=6
8
:6
5
=6
3
b=6
4
c=6
4
:6
2
=6
2
d=6
−1
największa liczba b
5 kwi 18:08