matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania na potegach
blogther:
2
3
= (
1
2
)
− 3
zachodzi taka rowosc?
5 kwi 12:31
Saizou :
tak
5 kwi 12:32
Czesław Klott:
2
(
−1)=1/2
5 kwi 14:01
Czesław Klott:
2
−1
=1/2
5 kwi 14:04