Działanie na potęgach chyba proste ;P
Errant: Mam prośbę niech mi ktoś wytłumaczy to przejście bo dostałem chyba jakiegoś zaćmienia

2*2
n+2+3
2*3
2n+1= 2*2
n+2+2*3
2n+1+7*3
2n+1
4 kwi 23:24
Godzio: 32n + 1 = t
32 * t = 9 * t = 2 * t + 7 * t = 2 * 32n + 1 + 7 * 32n + 1
4 kwi 23:26
ZKS:
2 * 2n + 2 + 9 * 32n + 1 = 2 * 2n + 2 + (2 + 7) * 32n + 1 =
= 2 * 2n + 2 + 2 * 32n + 1 + 7 * 32n + 1
4 kwi 23:26
ZKS:
Jak zawsze pierwszy.
4 kwi 23:27
Skipper: 9*32n+1=2 .... + 7.....
4 kwi 23:27
Godzio:
4 kwi 23:28
Errant: Wielkie dzięki
4 kwi 23:29
Eta:
4 kwi 23:30