matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto pomoze z tym zadankiem
Ada:
Wyznacz zaleznoc od n:1+6+11+.......(5n−4)
4 kwi 19:07
Daga:
a ktos chetny na takie zadanko
4 kwi 20:03
nikon:
a
1
=1 a
n
=5n−4 S
n
=
a
1
+a
1
2
*n
4 kwi 20:05
Eta:
To Ty pomóż teraz
Adzie
4 kwi 20:05