matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak obliczyc iloczyn: xp{2} * 2xp{8}
Asia:
Jak obliczyc iloczyn: x
√
2
* 2x
√
8
?
4 kwi 12:27
Aga1:
x*2x*
√
2
*
√
8
=2x
2
*
√
2*8
=2x
2
*4=
4 kwi 12:28
Asia:
Dzieki wielkie
4 kwi 12:35