matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad rownan
Monika:
prosze o pomoc w rozwiazaniu ukladu rownan e
2
+x
2
=(a
√
2
)
2
(H−e)
2
+x
2
=c
2
gdzie a,b sa dane i H
2
=2a
2
+4b
2
c
2
=b
2
+
2a
2
4
3 kwi 20:09
Monika:
moglby ktos pomoc ktos kto lepiej umie matematyke prosze
3 kwi 20:22