sprawdźcie
Tomek: | | 1 | |
napisz równanie prostej prostopadłej do prostej k o równaniu y=− |
| x+5 przechodzącej |
| | 2 | |
przez
punkt A(2,3)
a
2=2 ułamek zmieniłem na 2
y=ax+b
3=4+b
b=−1
y=2x−1
czy mam to dobrze poprawcie jak żle
3 kwi 20:05
m.: dobrze
3 kwi 20:07
Tomek: ok
3 kwi 20:08
Tomek: czy rysunek też powinienem wykonać?
3 kwi 20:09
Tomek: helooł
3 kwi 20:15
Aga1: A masz w poleceniu narysuj?
Jeśli nie ma to nie rysuj.( nie dostaniesz ekstra punktów za nadgorliwość, a stracisz czas)
3 kwi 20:18
Tomek: Dzięki za rade pa!
3 kwi 20:20