matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Kot:
Oblicz
1
8π
log
tg
4
9
3
3 kwi 17:57
Basia:
tg
8π
3
= tg(2π+
2π
3
) = tg
2π
3
= −tg
π
3
= −
√
3
tg
4
8π
3
= (−
√
3
)
4
= ................. dalej licz sam
3 kwi 18:01
Kot:
dziekuję
3 kwi 18:05