matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc, wskazówkę
allegro:
Dla jakich wartości a i b suma a2+b2 przyjmuje wartość najmniejszą, jeśli a) a+b=4 b) a−b=3 c) 2a+b=1?
3 kwi 17:38
Przewiduje pokój:
https://matematykaszkolna.pl/forum/137759.html
3 kwi 17:58