matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
end
end:
Dla jakich wartości a i b wykres funkcji f(x)= ba
x
przechodzi przez punkty (1,8) ,
1
(
,2)?
2
1
Mi wyszło a=16 , b=
2
Czy dobrze
2 kwi 22:26
end:
Sprawdzi ktoś czy to jet dobrze
2 kwi 22:40
Beti:
jest dobrze
2 kwi 22:42