matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zw(f)
Asus:
3
Zbiorem wartości f(x) =
+4 jest przedział ?
x−2
2 kwi 22:10
Beti:
ZW = R \ {4}
2 kwi 22:39
pigor:
....
Ww.=(−
∞
;4)U(4;+
∞
)
2 kwi 22:40
Eta:
ZW
= R \ {4}
2 kwi 22:43