?
?
| a1 + am | a1 + a1 + (m − 1)r | 2a1 + (m − 1)r | ||||
Sm = | * m = | * m = | * m | |||
| 2 | 2 | 2 |
| a1 + an | a1 + a1 + (n − 1)r | 2a1 + (n − 1)r | ||||
Sn = | * n = | * n = | * n | |||
| 2 | 2 | 2 |
| 2a1 + (m − 1)r | 2a1 + (n − 1)r | ||
* m = | * n / * 2 | ||
| 2 | 2 |
| a1 + am + n | 2a1 + (m + n − 1)r | |||
Sm + n = | * (m + n) = | * (m + n) | ||
| 2 | 2 |
| r(1 − m − n) + (m + n − 1)r | ||
Sm + n = | * (m + n) | |
| 2 |
| r − rm − rn + rm + rn − r | ||
Sm + n = | * (m + n) | |
| 2 |
| 0 * (m + n) | ||
Sm + n = | ||
| 2 |
| 0 | ||
Sm + n = | = 0 | |
| 2 |