matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobienstwo
Weri:
: Dane sa zdarzenia A , B⊂ Ω .Ile wynosi prawdopodobieństwo zdarzenia A ,jeśli P(A∪ B)=7/15,P(A∩B)=2/15,a P(B)=1/3?
2 kwi 17:47
Weri:
prosze pomóżcie
2 kwi 18:15
Weri:
plis
2 kwi 18:19
Ania:
pommocy
17 kwi 19:09